Proffs

 

Under årens lopp har Origin - luxury wallcoverings utvecklats till ett av de ledande namnen inom området för högkvalitativa tapeter, både för privat bruk och för yrkesfolk. 
Våra förfinade tapetkollektioner är av utomordentlig kvalitet och innehåller en mängd olika stilar och mönster; allt från frodiga blommotiv till klassiska ränder och minimalistiska, sofistikerade mönster till djärva grafiska motiv.
I våra produkter kombinerar vi kreativ design med de höga krav som marknaden ställer. Våra tapeter uppfyller till exempel alla höga krav som ställs angående tvättbarhet, ljusbeständighet och brandskydd.
Idag pryder Origin - luxury wallcoverings väggarna i många hem, hotell, restauranger, butiker, kontor och andra interiörer i mer än 50 länder över hela världen.

 

Yrkesmässig användning

Är du inredningsarkitekt eller innehavare av en färghandel och skulle du vilja arbeta med våra produkter? Kontakta oss (sales@originwallcoverings.com) för mer information om möjligheterna.

Beställa tapetprover för yrkesfolk

Vill du beställa tapetprover till ett inredningsprojekt? Vi erbjuder en speciell tjänst för yrkesfolk. Skicka din ansökan om att skapa ett yrkesmässigt konto till professionals@orinwallcoverings.com.