Origin - luxury wallcoverings

 

Tidlös elegans

Sofistikerad enkelhet och tidlös elegans är kännetecknande för tapetmärket Origin - luxury wallcoverings. Stilfulla och eleganta mönster skapas genom att blanda traditionella teman och motiv med moderna trender. Vi använder olika innovativa trycktekniker för att ge varje mönster ett lyxigt och extraordinärt utseende. Den traditionella trycktekniken ger tapeterna en vackert matt och naturlig utstrålning, medan satintapeterna har en blank, sidenaktig utstrålning och känsla. Origins tapeter med ”ekostruktur”, en subtil, miljövänligt producerad ytstruktur, bidrar till extra stil och elegans i alla sorters interiörer.


 

Holländsk design & yrkesskicklighet

Alla tapeter i Origins lyxiga kollektion har skapats av vårt eget hängivna designteam. Tapeterna tillverkas på miljövänligt sätt i vår egen fabrik i Nederländerna, där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Det leder till enastående väggbeklädnader som utstrålar värme, lyx och raffinemang.


 

Innovation och miljövänlig tryckteknik

Vi tror verkligen på att skapa högkvalitativa, innovativa och miljövänliga produkter. Hela tillverkningsprocessen uppfyller alla krav i relevanta standarder för ekologiskt ansvarsfull produktion: endast papper från hållbart skogsbruk och miljövänliga lösningsmedelfria tryckfärger används vid tillverkningen av våra tapeter.

För mer information och ett exempel på hur produktionen av tapeter går till i praktiken, titta på filmen nedan:
 

Making of Origin - luxury wallcoverings wallpaper