fototapet horisontella målade ränder lila, rosa, blått, gul och grönt - 357204

fototapet horisontella målade ränder lila, rosa, blått, gul och grönt - 357204

fototapet horisontella målade ränder lila, rosa, blått, gul och grönt
Välj färg (1)
lila, rosa, blått, gul och grönt
Storlek
186 cm x 2,79 m
per styck
I lager
Om du beställer idag före kl. 15:00, skickas beställningen på söndag 14 augusti.
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • tapetprover
  • ekologiska produkter
  • säker betalning

Produktbeskrivining

Förvandla din vägg till ett konstverk med denna färgglada, iögonfallande tapetdesign. Den här tapeten med horisontella målade ränder i lila, rosa, blått, gul och grönt passar perfekt om du vill skapa en vacker och iögonenfallande vägg och den ger en glad, livfull stämning i rummet.


Mått, upprepning och anslutning

Måtten på denna fototapet är 186 cm x 2,79 m. Mönstret för denna fototapet förbinder vänster och höger. Du kan alltså hänga flera fotoväggar bredvid varandra, på ett sådant sätt att mönstret fortsätter.


Så här sätter du upp den här tapeten

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år. Origin Wallcoverings rekommenderar att använda Wallpro PRO-301 professionellt tapetlim för bästa resultat.


Redo att sätta igång direkt!

Lägg till det nödvändiga Wallpro PRO-301 tapetlimet och en Wallpro PRO-933 tapetverktygssats till din beställning direkt. Verktygssetet innehåller alla verktyg du behöver för att tapetsera non-woven tapeter. När du lägger till denna fototapet i din kundvagn kan du lägga till tapetklister och tapetseringsverktyg med ett klick. Så här har du allt för att komma igång så fort du får din beställning!


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.


Tillämpning och användning

Denna fototapet är perfekt för att dekorera ett sovrum eller vardagsrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov
Om Origin Wallcoverings

Skapa en slående designvägg, markera en speciell konstruktion eller inredningsdetalj eller lägg till en lyxig finish till din interiör med de fantastiska tapetkollektionerna från Origin - lyxiga väggbeklädnader. Alla våra tapeter och fototapeter har skapats av vårt eget hängivna designteam. Tapeterna tillverkas på miljövänligt sätt i vår egen fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Det leder till enastående väggbeklädnader som utstrålar värme, lyx och raffinemang.

Specifikationer

0 cm
3_herhaalbaar
FSC®-certifierad non woven-tapet
limmas-på-vägg
mycket god ljustakthet
Tvättbar
euro klasse D, s3, d2 (EN13501-1)
använd Wallpro PRO-301 färdigt lim för alla typer av tapeter
186 cm x 2,79 m

Du kanske också gillar

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera

Kollektioner