eko självhäftande läderplattor fiskbensmönster olivgrönt - 357266

eko självhäftande läderplattor fiskbensmönster olivgrönt - 357266

Storlek
1 m²
per m²
I lager
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • tapetprover
  • ekologiska produkter
  • säker betalning

Produktbeskrivining

Ge din interiör en lyxig finish med våra ett fiskbensmönster läderväggpaneler i olivgrönt. Dessa paneler i eko-läder är alla olika, vilket gör en Luca Vellucci-vägg väldigt unik. Berikad med en raffinerad struktur och vackra färger, ger Luca Vellucci läderpaneler din interiör en extremt lyxig och varm atmosfär. Förutom snygga väggar ger Luca Vellucci panelerna också förbättrad akustik.


Mått

Måtten på dessa eko självhäftande läderplattor är 1 m² (bredd x längd).


Så här sätter du upp den här tapeten

Dessa eko självhäftande läderplattor från Origin Wallcoverings är självhäftande. Det är väldigt lätt att applicera. Du behöver inte tapetlim.


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Dessa väggpaneler är gjorda av 70 % återvunnet läder och 30 % polyester.


Tillämpning och användning

Dessa eko självhäftande läderplattor är perfekt för att dekorera ett sovrum, vardagsrum of arbetsrum.


Beräknar hur mycket eko självhäftande läderplattor du behöver

Vill du veta hur mycket eko självhäftande läderplattor du behöver för ditt rum? Den praktiska kalkylatorn på den här sidan beräknar snabbt hur mycket self-adhesive eco-leather tiles du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur mycket self-adhesive eco-leather tiles du behöver.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på dessa eko självhäftande läderplattor (357266) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av dessa eko självhäftande läderplattor hemma? Klicka på knappen 'Beställ ett prov' på den här sidan för att direkt beställa ett prov.


Se dessa eko självhäftande läderplattor i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På Origin Wallcoverings kan du enkelt se dessa eko självhäftande läderplattor i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klicka på knappen med kameraikonen på den här sidan för att se dessa eko självhäftande läderplattor direkt i ditt rum.


Om Origin Wallcoverings

Skapa en slående designvägg, markera en speciell konstruktion eller inredningsdetalj eller lägg till en lyxig finish till din interiör med de fantastiska tapetkollektionerna från Origin - lyxiga väggbeklädnader. Alla våra tapeter och fototapeter har skapats av vårt eget hängivna designteam. Tapeterna tillverkas på miljövänligt sätt i vår egen fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Det leder till enastående väggbeklädnader som utstrålar värme, lyx och raffinemang.

Specifikationer

24 cm
rak passning
70% återvunnet läder 30% polyester
självhäftande, ingen limning nödvändig
mycket god ljustakthet
Tvättbar
använd Wallpro PRO-301 färdigt lim för alla typer av tapeter
1 m²

Du kanske också gillar